BADSTOF, T-SHIRTS, POLO'S
Zowel voor grotere als hele kleine oplages beschikken wij over diverse methodes om textiel te bedrukken. Van transferbedrukking (bijv. een foto of teksten) tot en met zeef- en foliedruk.

Wij leveren een uitgebreid aanbod kleding variërend van poloshirts t/m sweaters en jacks in vele kleuren. Wij kunnen u daarover uiteraard goed over informeren welke prijs/kwaliteitsverhouding voor u het beste is en wat de mogelijkheden hier in zijn.

Wij zijn ook gespecialiseerd in Handdoeken, Badhanddoeken en strandlakens bedrukken.
www.bedruktehanddoek.nl

Wij zijn extra gespecialiseerd in badstofbedrukking, kijkt u hiervoor naar onze bedrukte handdoek site. Een handdoek met uw eigen logo, een handdoek voor bad of douche.

Op onze site www.towelart.nl kunt u andere leuke ontwerpen vinden, een leuk oud Hollands tafereel op een handdoek om als souvenir weg te geven of een handdoek voor uw eigen bad of douche.


Zoekt u een handdoek met naam of een badhanddoek met naam dan bent u bij ons op het juiste adres. .U kunt hier Kiezen uit verschillende namen.
Er is ook een badlaken met naam.

Ook leveren wij voor de paardenliefhebbers een handdoek met paard of een badhanddoek met paard. Er is een mogelijkheid om meerdere handdoeken met paard te bedrukken. Er is ook een badlaken met paard.