FOTO OP CANVAS IN RAALTE

De mooiste foto’s op canvas besteld u gewoon bij Grafisch Centrum Salland in Raalte. Als grafisch bedrijf in Raalte verzorgen wij u mooie foto op canvas. Wij leveren uw foto op canvas in Raalte in de formaten 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm, 60 x 60 cm en mixen daartussen. U levert de foto voor het canvasdoek, ook wel foto op linnen genoemd, en wij printen met onze nieuwe moderne hoogwaardige printer uw foto op canvas en spannen deze op.

Voor het beste resultaat canvas is het wel belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is, u kunt uw foto mailen, of u brengt uw foto voor het canvas langs in Raalte bij ons pand.

Wij beoordelen uw foto dan voor het beste resultaat. Een paar dagen later kunt u uw foto op canvas of op linnen zoals het wordt genoemd bij ons pand in Raalte afhalen.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor uw foto op canvas bij ons in Raalte, eventueel een tekstje erbij, of de foto op canvas in kleur, in sepia of zwart wit. Hier vind u de prijzen voor de foto op canvas bij Grafisch Centrum Salland in Raalte.Foto op canvas